• Gedachtegoed van Change Together

  Op basis van een visie, samen tot een gedragen oplossing komen. Het lijkt zo simpel en toch wordt het vaak niet zo gedaan. Draagkracht creëren zorgt voor een vlotte en over het algemeen succesvolle implementatie.

  Dit is een korte interpretatie van Het Rechtsom Model Schoonhoven®. de basis voor mijn manier van werken. Voor de volledigheid hieronder alvast het Rechtsom model Schoonhoven. (beweeg met je muis voor een grotere versie

  Voor meer uitleg kun je terecht op rechtsom.nl of kun je contact met mij opnemen.

  Om op deze Rechtsom manier te kunnen werken, heb je begrip nodig voor elkaar. Begrip om het gedrag van de ander en zijn/haar reactie op jou te doorgronden. Gedrag begrijpen en kunnen plaatsen, kan op een vereenvoudigde manier door gebruik te maken van modellen zoals Lumina Spark of InSights Discovery. De modellen zijn gebaseerd op Carl Jung (Lumina en InSights) en The Big Five (Lumina)

 • Wie is Steven Bams?

  In ruim 10 jaar tijd heb ik zowel nationaal als internationaal ervaring opgedaan op het HR vlak. In een sales/marketing organisatie heb ik veel verschillende zaken kunnen opzetten / ontwikkelen/ implementeren / aanpassen. Voor een aantal voorbeelden van de verschillende projecten zie Portfolio.

  Naast een afgeronde P&O opleiding en een Master in the Arts of managing Human Resources ben ik tevens geaccrediteerd voor het gebruik van Lumina Spark en InSights Discovery. In mijn Lumina Spark profielschets worden de volgende kenmerken benoemd:

  Na ruim 10 jaar was het een natuurlijk moment om een eigen bedrijf te starten. Het ‘Rechtsom’ gedachtegoed is hierin leidend voor mij geweest.